U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

DE NEURENBURG

  De Neurenburg, kleinschalige bedrijfsunits.De Neurenburg, kleinschalige bedrijfsunits.

 

In de binnenstad van Dordrecht, op een strategische locatie ten opzichte van de uitvalswegen naar de N-3, zijn 20 kleinschalige multifunctionele bedrijfs- en opslagunits gebouwd. Gesitueerd nabij de kruising van de Oranjelaan en de Noordendijk te Dordrecht.

Klik hier voor de brochure van De Neurenburg.

Voor de technische omschrijving van de bedrijfs- en oplsagunit klikt u hier.

Naast de beschikbaarheid van de bedrijfs- en opslagunits zijn ook 27 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur of verkoop.

Voor meer informatie over de verkoop van deze units en parkeerplaatsen kunt u contact opnemen met Ooms Makelaardij of u kunt een e-mail sturen met uw vraag.


 
VERHUUR
Een aantal van deze prachtige bedrijfs-/opslagunits kunnen nu ook worden gehuurd. Voor de actuele gegevens en huurprijzen kunt u contact opnemen Ooms Makelaardij of hier klikken.

Klik hier voor meer informatie van De Neurenburg.

Bezichtiging van de units:
Mocht u geinteresseerd zijn in een van deze units dan wil ik u er op wijzen dat het terrein altijd gesloten is en alleen toegankelijk met een pasje. Dit is gedaan op verzoek van de omwonenden en ter bescherming van bezittingen van de huurders en van de eigenaren van de units. Natuurlijk kunt u altijd even contact opnemen met Talimari om een afspraak te maken (dikwijls op korte termijn) om een van de units te bezichtingen.