U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

E NEURENBURG

  De Neurenburg, kleinschalige bedrijfsunits.De Neurenburg, kleinschalige bedrijfsunits.

 

In de binnenstad van Dordrecht, op een strategische locatie ten opzichte van de uitvalswegen naar de N-3, zijn 20 kleinschalige multifunctionele bedrijfs- en opslagunits gebouwd. Gesitueerd nabij de kruising van de Oranjelaan en de Noordendijk te Dordrecht.

Klik hier voor de brochure van De Neurenburg.

Voor de technische omschrijving van de bedrijfs- en oplsagunit klikt u hier.

Klik hier voor meer informatie van De Neurenburg.

 

Alle bedrijfsunits zijn in gebruik en er zijn geen nieuwe bedrijfsunits meer beschikbaar voor verhuur.  Enkele verhuurde units zijn echter wel te koop als investeringsobject met direkte opbrengst uit verhuur.

Voor meer informatie over de verkoop van deze units en parkeerplaatsen kunt u contact opnemen met Ooms Makelaardij of u kunt een e-mail sturen met uw vraag.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van deze units dan wil ik u er op wijzen dat het terrein altijd gesloten is en alleen toegankelijk met een pasje. Dit is gedaan op verzoek van de omwonenden en ter bescherming van bezittingen van de huurders en van de eigenaren van de units. Natuurlijk kunt u altijd even contact opnemen met Talimari om een afspraak te maken om een van de units te bezichtigen.

Tevens zijn wij voornemens om in het 2e kwartaal 2019 te starten met de bouw van 46 ruimte plus garageboxen. Voor meer informatie klik hier.